Bu kent içerisindeki nerdeyse her şey çok pahalı. Sigaranın yanı sıra yemek ile birlikte otel veyahut toplu taşıma arabaları yani kısaca her şey. Lakin alkol fiyatları İngiltere’ye veyahut Avrupa ülkelerinin büyük bir kısmına nazaran daha da uygun. Özellikle Happy Hour partilerine denk gelebilirseniz.
Dublin kenti içerisinde konaklama yapma amacıyla kentin merkezi bölgelerinden uzak durmanız konusunda da fayda var. Zaten kentteki pek çok yere fazlasıyla rahat bir biçimde ulaşmanız olanaklı. Yok benin param çok ve hiç sıkıntı değil diyorsanız, kentin merkez noktasında konaklamak ciddi anlamda da en ideal seçenek lakin oldukça pahalı.
Bu kent içerisinde gece hayatıyla alakalı bir planınız var ise kesinlikle Temple Bar yakınlarında konaklamanızda yarar var. Zira gece yaşamının kalbi bu civarda atıyor. Öte yandan bu bölgeler üzerinde fırsat indirimi bulunan pek çok farklı tesisi de bulmanız olanaklıdır.
Bunun haricinde O’Connell Caddesi de Dublin kenti içerisinde konaklama yapabilecek olduğunuz, en fazla tercih edilmekte olan harika noktalar arasında. Bu söz konusu cadde ile birlikte caddeye yakında yer alan tesislerin arasında otelleri ve de daireleri bulmanız olanaklıdır. Kalabalık bir grup olarak seyahat etmekteyseniz, dairelere de kesinlikle bir göz atmanızda yarar var diyoruz.